Bulevar Desanke Maksimović 10,
78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
office@sws-bl.com

Nakon završenog uvođenja software-skih paketa, bez obzira da li ste se odlučili za neki od naših postojećih paketa ili smo za Vas pravili potpuno novi, naša briga o Vama i Vašem software-u ne prestaje.

Nudimo Vam dva oblika održavanja:

Ovaj model se zasniva na paušalnoj naknadi za određeni vremenski period definisan u ugovoru. Nakon potpisivanja ugovora o održavanju, naši programeri i konsultanti su Vam dostupni prema odredbama Ugovora. Način kontaktiranja je takođe određen Ugovorom (telefon e-mail, on-line, lično i drugo). Sadržaj Ugovora se formira prema Vašim potrebama. U njemu su precizno navedene aktivnosti koje uključuje paušalna naknada, kao i one koju su predmet Aneksa osnovnog ugovora.
Ugovorom o postpaid održavanju klijent je oslobođen paušalne naknade. Održavanje se vrši samo na poziv klijenta, a usluge se fakturišu na osnovu radnog naloga (prema satnici). Ugovorom o postpaid održavanju je jednoznačno određeno koje se intervencije fakturišu, a koje ne, sa ciljem maksimalne zaštite interesa klijenta.

Zahtjev za prijedlog Ugovora o održavanju naši klijenti mogu poslati popunjavanjem formulara na sajtu. Da biste to učinili, neophodno je da se prijavite sa svojim korisničkim imenom i šifrom.

Kontakt

  • Bulevar Desanke Maksimović  10,
    78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • +387 51 435 575
  • +387 51 435 576
  • +387 51 435 577
  • http://www.sws-bl.com