Bulevar Desanke Maksimović 10,
78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
office@sws-bl.com

Web stranice nisu samo sredstvo za promociju nego su postale i način poslovanje. Zbog toga je vrlo važno i taj segment uključiti u Vaš informacioni sistem i omogućiti da podaci iz Vašeg sistema postanu dostupni i Vašim klijentima (kako postojećim tako i potencijalnim) putem interneta. Bilo da se radi o on-line kupovini ili o davanju nekih informacija direktno iz Vašeg poslovnog sistema.

 

Takođe je veoma važno omogućiti klijentima da samostalno u realnom vremenu mogu osvježiti informacije na svojim stranicama ili informacije unesene na web stranici preuzeti direktno u poslovni software i procesirati ih (poput narudžbi ili zahtjeva za ponudu).

link url

Mobilne Aplikacije

Za sve klijente koji u svom poslovanju žele ono najbolje i koji su spremni iskoristiti sve prednosti on-line poslovanja u realnom vremene nudimo web aplikacije koje će Vam omogućiti apsolutnu kontrolu, samostalno osvježavanje i dodavanje svih sadržaja te prilagođavanje svim zahtijevima klijenata.

Pored klasičnih mobilnih aplikacija zasnovanih na WindowsMobile, Android ili iOS platformi, možemo da Vam ponudimo i RIA aplikacije za mobilne klijente.

Magic xpa RIA concept

Kontakt

  • Bulevar Desanke Maksimović  10,
    78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • +387 51 435 575
  • +387 51 435 576
  • +387 51 435 577
  • http://www.sws-bl.com