Bulevar Desanke Maksimović 10,
78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
office@sws-bl.com

Upravljanje firmom u savremenom okruženju često je balansiranje između raspoloživih finansijskih i ljudskih resursa sa jedne i dostupnih informacija o trenutnom i projektovanom stanju, sa druge strane. Informatička podrška u ovom procesu je već dugi niz godina stadard.

Međutim, tržište je preplavljeno programskim rješenjima koja u operativnom radu donose mnoge usporavajuće nelogičnosti i ne dozvoljavaju korisniku da se posveti analizi i donošenju zaključaka, nego u prvi plan stavljaju tehničke aktivnosti stalnog unosa podatka. To dovodi do bespotrebnog trošenja ljudskih resursa i povećane mogućnosti grešaka.

Mi Vam nudimo drugačije rješenje.

Nudimo Vam rješenje sa kojim ćete zadržati svoje radne navike, principe rada i funkcionalnu organizaciju firme. Rješenje koje će se prilagoditi organizacionoj šemi Vaše firme, ali u isto vrijeme diskretno "zategnuti" neke veze koje doprinose bržem i kvalitetnijem funkcionisanju.

Osnovne osobine PULS IIS:

 • Podaci se unose samo jednom - koriste gdje god je potrebno, iz istog izvora
 • Operativni rad u programu realizovan poput klasičnog rada "na papiru" što doprinosi preglednosti i lakšem snalaženju korisnika
 • Automatizacija je na najvišem nivou - potpuno automatsko propagiranje podataka, čak i kroz različite module
 • Stalna kontrola podataka - mogućnost da se lako uoče i isprave čak i prikrivene greške raznovrsnim unakrsnim pregledima
 • Velika ponuda servisnih alata koji će neke standardne i uobičajene greške koje se javljaju u radu lako ispraviti, bez potrebe za dugotrajnim zaustavljanjem sistema
 • Veliki broj izvještaja, jasno prezentovanih, sa optimalnom količinom podataka - bez potrebe za dugotrajnim prilagođavanjem izvještaja
 • Potpuna podrška ISO standardizaciji klijenta
 • Niska hardware-ska zavisnost - garantovano minimiziranje ulaganja u hardware
 • Objedinjavanje podataka sa udaljenih lokacija klijenta
 • Minimalna administracija baze podataka i programskog dijela
 • Kratko vrijeme implementacije u realno poslovno okruženje
 • Strma "kriva učenja" - brzo privikavanje na PULS IIS i samostalan rad
 • Stalna tehnička i konsultantska podrška, kako u informatičkom tako i u poslovnom smislu
 • Mogućnost obuke klijentovih kadrova za dalje obučavanje kolega unutar firme- smanjivanje troškova korištenja kod fluktuacije radne snage

 PULS IIS obuhvata slijedeće module:

 1. Šifarnici
 2. Nabava
 3. Maloprodaja i POS
 4. eTouch - touch-screen modul za prodajno mjesto
 5. Veleprodaja
 6. Sistem za evidenciju i markiranje artikala
 7. Proizvodnja
 8. Planiranje i analiza
 9. Evidencija i planiranje održavanja sredstava firme
 10. Usluge
 11. Blagajničko poslovanje
 12. Finansijsko poslovanje
 13. Upravljanje ljudskim resursima
 14. Plate
 15. Osnovna sredstva
 16. Upravljački izvještaji
 17. Automatsko prikupljanje podataka
 18. Menadžment transportnih sredstava
 19. Servis i usluge sevisiranja
 20. Alati i pregledi za analizu i lociranje grešaka
 21. Sistem za integraciju podataka sa udaljenih lokacija

Svi navedeni sistemi su maksimalno povezani, sa propagiranjem podataka iz jedinstvenog šifarnika. Svi zakonski principi su u potpunosti primjenjeni, a svi štampani izvještaji koji su propisani imaju i zakonom propisanu formu. Takođe su primjenjeni i zakonski propisi koji važe za Brčko Distrikt, kao i za Federaciju BIH. Na ovaj način je obezbijeđeno nesmetano praćenje aktivnosti i za one firme koje imaju poslovne jedinice u Brčko distriktu i Federaciji BIH.

Za više detalja o funkcionalnostima pojedinih modula PULS IIS molimo Vas da nas kontaktirate na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona, a ukoliko ste zainteresovani za za ponudu molimo Vas da iskoristite naš formular Zahtjev za ponudu.

Uz navedeno, ističemo da zahvaljujući našim konsultantima pratimo propise (važeće, kao i one u procesu donošenja) te pravoremeno vršimo potrebna prilagođavanja sistema i klijentima dostavljamo nove verzije.

Svjesni smo da investicija u poslovni software koji će pokriti poslovanje čitave firme - bez obzira na veličinu i organizacionu strukturu, zvuči kao veliko opterećenje za budžet firme, ali ne mora biti tako... kontaktirajte nas, zakažite prezentaciju PULS IIS i mi ćemo Vam ponuditi optimalan paket funkcionalnosti po optimalnoj cijeni. Uz PULS IIS paket nudimo Vam i različite mogućnosti finansiranja kroz najam i kreditiranje.

Za firme koje su orjentisane ka trgovačkoj i uslužnoj djelatnosti, bez proizvodnje, nudimo i "olakšanu" verziju PULS IIS Lite koja po povoljnijoj cijeni pruža jednake performanse i karakteristike većeg paketa, ali prilagođene specifičnim potrebama klijenta.

Uvođenje integralnog informacionog sistema u poslovanje firme je aktivnost koja se radi jednom. Nemojte dozvoliti da učite na svojim greškama. Postupite u skladu sa našim PULS IIS sloganom:

PULS IIS - učinite jednom ... učinite ispravno ...

Kontakt

 • Bulevar Desanke Maksimović  10,
  78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
 • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • +387 51 435 575
 • +387 51 435 576
 • +387 51 435 577
 • http://www.sws-bl.com