Bulevar Desanke Maksimović 10,
78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
office@sws-bl.com

Koliko puta ste svoje procedure u poslovanju prilagođavali software-u koji Vam nije odgovarao? Koliko puta ste se, nakon ko zna koliko promjena software-a, zapitali da li je moguće pronaći jedan software koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i rasti zajedno sa Vama? Biti dio Vašeg kolektiva, najpouzdaniji radnik i, kada je to potrebno, najobjektivniji kritičar. Uvjereni smo da nemate potrebu za provjeravanjem svakog softwarea uz plaćanje skupih nadoknada. Mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje sprovedete u djelo i da one ni jednog momenta ne izgube Vaš individualni pečat. Ne, Vi nećete imati software kao mnogi drugi, Vi ćete imati svoj software, koji će raditi samo ono sto Vi želite, maksimalno sigurno i brzo.

Želimo Vam približiti naš koncept software-a kreiranog po individualnim željama klijenta, uz konstantnu zajedničku saradnju i razmjenu ideja. Dovoljno je uzeti neki od naših modula navedenih u gornjem meniju i uz lični kontakt sa našim realizatorima/programerima od njega stvoriti nešto što će zadovoljiti sve zakonske propise, ali istovremeno biti prilagođeno samo Vama. Ukoliko imate neki od zahtjeva koji je potpuno novi, rado ćemo Vam izaći u susret i kreirati za Vas novo radno okruženje.

Sva naša radna okruženja su okrenuta korisniku, visoko intuitivna i vode operatera kroz poslovni proces koristeći unapred definisane korake - bez potrebe za dugotrajnim obukama, bez visokih troškova i sa minimalnim rokom implementacije.

Ukoliko ne raspolažete skupim računarskim sistemima, ne brinite. Nisu potrebne velike investicije u opremu, a naši stručni saradnici će Vas posavjetovati kako da uz minimalna ulaganja dobijete optimizovan sistem.

Za naše klijente (i one koji će to tek postati) nudimo mogućnost on-line web bazirane podrške, gdje će Vam naši operateri dati stručni savjet. Klijentskom registracijom na sajtu dobijate pristup dodatnim informacijama, kao i programerskoj on-line podršci.

Za sve dodatne informacije pozivamo Vas da nam se obratite.

Za sigurnost Vaših ličnih podataka na ovom sajtu, molimo Vas da pogledate politiku privatnosti.

Kontakt

  • Bulevar Desanke Maksimović  10,
    78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • +387 51 435 575
  • +387 51 435 576
  • +387 51 435 577
  • http://www.sws-bl.com