Bulevar Desanke Maksimović 10,
78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
office@sws-bl.com

eTouch programski modul može funkcionisati kao samostalni programski paket sa setom zakonom propisanih dokumenata potrebnih za poslovanje jednog prodajnog mjesta (maloprodajna kasa, caffe-restoran i slično), ili kao nadogradnja na postojeći sistem koji klijent već posjeduje i tada omogućava korištenje touch-screen (ekrana osjetljivih na dodir) u drugim SoftBIZ modulima. Ovaj način unosa podataka je praktičan za sva prodajna mjesta gdje je brzina i preciznost od ključnog značaja. Bez obzira na vrstu djelatnosti i tip prodajnog mjesta, eTouch modul predstavlja povoljno rješenje koji garantovano ubrzava prodaju i izdavanje računa.

Svi podaci koji su potrebni korisniku su dostupni na jednom ekranu, te jednostavnim dodirom na ekransko dugme korisnik vrši izbor podatka ili operacije. Posebna pažnja je posvećena organizaciji korisničkog ekrana, sa ciljem da se poveća preglednost i brzina rada, bez potrebe za otvaranjem mnogobrojnih prozora. U realnoj upotrebi ubrzanje u odnosu na postojeća "touch-screen" rješenja je oko 20%(*).
 
Praktičnost eTouch modula je i u tome što se on prilagođava samo određenom setu maloprodajnih operacija, dok se svi ulazni podaci unose kroz back-office i postojeći poslovni software. To omogućava nesmetano korištenje eTouch modula tokom cijelog radnog dana, bez potrebe za pauziranjem rada da bi se izvršile izmjene ili unijeli novi artikli. eTouch je potpuno nezavisan programski modul koji se vezuje na postojeću bazu podataka, dok se sva kontrola izvodi iz postojećeg programskog okruženja.

Za više detalja kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili iskoristite naš formular "Zahtjev za ponudu." Ukoliko ste zainteresovani za prezentaciju u Vašem maloprodajnom ili ugostiteljskom objektu kontaktirajte nas.

(*) Testiranje je vršeno u maloprodajnim objektima sa konstantnim velikim opterećenjem i do 10 stavki na pojedinačnom računu.

Aciklovir se koristi za liječenje dva uobičajena virusnih infekcija - varicella-zoster i herpes simplex. U varicella-zoster virus je uzrok varičele i šindre. Herpes simplex virusi izazvati hladno čireve i genitalnog herpesa. Aciclovir radi herpes tabletten ohne rezept sprečavajući virusa iz množe, a to smanjuje ozbiljnost infekcije i zaustavlja ga od širenja. Kao i liječenju infekcija, aciklovir može se propisati da spriječi neke virusne infekcije iz javlja. To je posebno slučaj kod ljudi koji imaju spuštena imuni sistem. Iako su neki herpes infekcije (na primjer, hladno čireve) može se tretirati s kreme ili masti, više teških infekcija treba tretirati s tabletama ili lijek uzimaju u usta. Ovaj letak pruža informacije o tome kako da se aciklovir tablete i medicine. Više informacija ovdje: https://deutsche-apotheke.net

Kontakt

  • Bulevar Desanke Maksimović  10,
    78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • +387 51 435 575
  • +387 51 435 576
  • +387 51 435 577
  • http://www.sws-bl.com