Bulevar Desanke Maksimović 10,
78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
office@sws-bl.com

U novoj verziji SoftBIZ modul "eOS 2.0" donosi mnoga poboljšanja i novosti.

Osnovna sredstva čine značajan segment poslovnog procesa jer čine najveći dio finansijske vrijednosti firme. Neažurna evidencija može na različite načine nepovoljno djelovati na uspješnost poslovanja. Modul eOS osigurava pouzdanu evidenciju osnovnih sredstava te omogućuje vođenje politike otpisa i amortizacije, te planiranje tekućeg održavanja.

Do sada najkompletniji programski paket za praćenje, evidentiranje i popis osnovnih sredstava u svojoj drugoj verziji je još mobilniji i proširen novim mogućnostima. Podržani su svi algoritmi za obračun amortizacije koji se koriste u poslovnoj praksi, a korisnik sada može proizvoljno izabrati neki od ponuđenih načina obračuna. Ubrzan je proces knjiženja, obračuna i inventure, te olakšano praćenje tekućih investicija kao i sredstava u pripremi.

Omogućen je popis na udaljenim lokacijama putem Windows Mobile ili Android ručnog računara, pri čemu se podaci prenose putem GPRS ili WiFi veze direktno na server, gdje se uključuju u bazu podataka. Veza je dvosmjerna, tako da uređaji imau informaciju o odnosu realnog stanja i stanja u dokumentaciji. eOS 2.0 donosi različite metode sigurnog popisa sa ciljem smanjenja mogućih malverzacija ili gubitka sredstava u popisu.

Za klijente koji ne posjeduju mobilne uređaje, omogućen je upload popisa na server u centrali (koriste se klijentovi serveri ili mi pružamo uslugu). Podržani su i EDI načini razmjene podataka.

Za više detalja kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili iskoristite naš formular "Zahtjev za ponudu."

Xanax (alprazolam) je benzodiazepin (Ben-zoe-dye-AZE-eh-peen). Alprazolam utječe kemikalija u mozgu koje mogu biti neuravnotežen kod ljudi s anksioznosti. Xanax se koristi za liječenje poremećaja anksioznosti, panike poremećaji, i anksioznosti xanax medikament online uzrokovane depresijom. Xanax može se koristiti i za svrhe koje nisu navedene u ovom lijek vodiča. Ne treba da koristite Xanax ako imate glaukom uskog ugla, ako se uzme itrakonazol ili ketokonazol, ili ako ste alergični na Xanax ili slične lijekove (Valium, Ativan, Tranxene, i drugi). Nemojte koristiti Xanax ako ste trudni. Ovaj lijek može izazvati oštećenja ploda ili povlačenje simptoma opasne po život u novorođenčeta. Nemojte piti alkohol dok uzimate Xanax. Ovaj lijek može povećati efekte alkohola. Alprazolam može biti navika-formiranje i treba koristiti samo lice za koje je propisana. Držite lijekove na sigurnom mjestu gdje drugi ne mogu doći do njega. Posjetite za više informacija: site url

Kontakt

  • Bulevar Desanke Maksimović  10,
    78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • +387 51 435 575
  • +387 51 435 576
  • +387 51 435 577
  • http://www.sws-bl.com