Bulevar Desanke Maksimović 10,
78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
office@sws-bl.com

Za Privrednu komoru Republike Srpske i Područnu privrednu komoru Banja Luka, razvili smo i implementirali sistem za obračun članarine, te praćenje svih podataka o privrednim subjektima.

REeko je dobio i svoju prvu nagradu. Na festivalu "Jahorina Film Festival 2014", u kategoriji "Najbolji ekološki projekat u BIH za 2014", REeko je prepoznat kao projekat sa velikim društvenim potencijalom, te je zasluženo dobio ovu nagradu.

Nakon sati i sati rada, mobilna aplikacija REeko je ugledala svjetlost dana. Objavom na Google Play, REeko sistem je zvanično počeo sa radom.

Sve detalje možete dobiti na našoj Google Play stranici.

wmLog je novo aplikativno rješenje za sve pilane i druge srodne djelatnosti. Omogućava prijem trupaca (oblovine) na terenu putem ručnog računara na Windows Mobile 6+ platformi. Pored upotrebe ručnog računara sa preprogramiranom kubičnicom i automatskim unosom trupaca u bazu podatka, inovacija je i upotreba šumarskih pločica sa barkodom.

Više detalja možete dobiti na ovom linku.

Android Logo

Prema Ugovoru sa Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske i Centrom za klimatska istraživanja započeli smo projekat izrade android aplikacije za prijavu odlagališta otpada i drugih zagađivača - REeko.

Namjena aplikacije je da omogući prijavu svih tipova ilegalnih deponija, prema vrsti zagađivača, sa geo-tagovanjem i slikom lokaliteta. Takođe će biti omogućeno dobijanje informacija o takvim lokalitetima u blizini korisnika aplikacije, te razmjena vijesti i drugih informacija.

Nova verzija programa za ručne računare (Windows Mobile 6+) programa za in-house kreiranje narudžbenica.

Sistem se lako integriše kako u naša rješenja, tako i u druga rješenja na tržištu.

Više detalja možete dobiti na ovom linku.

Pored postojećih Metrologic / Honeywell uređaja ScanPal i Optimus serije, u naša rješenja smo uključili i povoljne uređaje proizvođača CHIPERLAB iz serije 8xxx. Ove uređaje karakteriše jednostavno rukovanje, brz rad, te povoljna cijena.

Oblasti primjene ovakvih rješenja su ne samo u skladištima, nego i u proizvodnji, te u popisima stanja robe, izlazima gotove robe i slično. U zavisnosti od modela CHIPERLAB uređaja, moguće ih je i koristiti i za provjeru cijena ili raspoloživih količina skreniranog artikla.

Detaljne informacije o paleti uređaja, te izbor svog uređaja možete dobiti na http://www.cipherlab.com. Za sve ostale informacije obratite nam se na naš kontakt.

Kontakt

  • Bulevar Desanke Maksimović  10,
    78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • +387 51 435 575
  • +387 51 435 576
  • +387 51 435 577
  • http://www.sws-bl.com